top of page

BOHENGER

Homar tilbyr fantastisk flotte bohengere der kunden får skreddersydde løsninger. Kunden er med i hele prosessen og kan bestemme farger, lys etc. Her er også plass til garasje med plass til blant annet motorsykkel. Disse hengerene har like god plass innvendig som de aller største bobilene. Homar lager også flotte slide-outs som øker den innvendige plassen. Homar har forslag til svært praktiske innredninger og har også forslag til design som bør falle i smak hos oss skandinavere. Den typiske kunden har hatt luksuriøse bobiler ala Concorde tidligere. 
 

Homar kombinerer det beste med bobil og campingvogn. Bodel ligger over pickup og gjør at boenheten kun er 5,5 meter bak bakenden på bilen samtidig som selve boenheten er på hele 8,5 meter. Tilhenger har kobling på planet til pickup og har bremser som er langt bedre enn de man har på vanlige tilhengere. Disse er dermed svært gode å kjøre til tross for stor innvendig plass. I Tyskland brukes disse hengerne til alt fra langturer til Spania og til vintercamping i Sveits.

I forhold til bobil er det en stor fordel at man kan løsne bodelen. Dette gir langt større handlingsfrihet. Her har vi selv flere erfaringer fra reiser sammen med bobilfolket. Det er svært enkelt å koble fra bil og bodel. Denne løsningen er selvfølgelig også besparende siden man trenger en bil mindre. I forhold til bobil er forsikring og vedlikeholdskostnader langt rimeligere. 

Det er store senger foran – man kan evt. lage en enorm dobbeltseng. Sofaseksjonen kan også gjøres om til sengeplasser. Bobiler (og campingvogner) er gjerne trange, og det er utfordrende om mer enn en person skal bevege seg samtidig. I modellene med slide-out er passasje mellom sofa/sofabord og kjøkken på hele 125cm. Det betyr at det er god plass til at personer kan passere hverandre. Selv modellen uten slide-out er det svært romslig. Avstand mellom kjøkken og skap på andre siden er her faktisk også 1,25m (se interiørtegninger). 

Som du vil se av bildene er kjøkkenet er langt større enn det man er vant med fra bobiler. Det gjør at det er behagelig å bo i disse hengerne over tid. Det er også større høyde under taket enn i bobiler og store takvinduer gir mye lys. 

Det er svært god lagringsplass. I modell uten pop-out er det stor lagerplass under sofaseksjon, mens i modell med pop-out er det egen garasje. 

Med pickup med totalvekt under 3,5 tonn kan denne tilhengeren og bil kan kjøres på BE. Denne hengeren vil fortsatt kunne gi svært høy nyttelast.

Pent og lekkert interiør

sss.png

sss.png

Løsning med sofa og pop-out

Henger tegning uten pop-out

Henger tegning med pop-out

bottom of page