top of page

PRISLISTE FOR EXISS OG HOMAR

Nedenfor er priser oppgitt i Norske Kroner. Vi leverer imidlertid hengere til hele Norden. Send forespørsel om priser i annen valuta. Alle priser er eks. mva.

 

Hestehengere med bodel fra Exiss:

Våre hestehengere med bodel er i utgangspunktet meget godt utstyrt med mikrobølgeovn, kjøleskap, kokeplater, aircondition (kjøl og varme), dropdown vinduer, skap til saler og utstyr, skinnseter, dusj og wc. I tillegg kan man for eksempel velge markise og hayrack på taket med stige (se "ekstrautstyr").
 

Hestehengerne leveres med to dører og rampe bak.  I USA brukes disse hengerne gjerne uten rampe da innstegshøyden er lav. Mattilsynets regler i Norge stiller imidlertid krav til at "næringsmessig" transport av  hest krever rampe/lastelem. 

 

Populært ekstrautstyr: Markise (kr. 9000) og hayrack på taket med stige (kr. 12000). 

Hestehengere med bodel

Prisliste på Exiss hestehenger med bodel, alle priser er eks. mva.

Hestehenger uten bodel 

Hengere uten bodel fra Exiss:

 

Disse hengerne har stort salrom. I salrom er det også mulighet for å overnatte for 2-3 personer da det er plass til stor dobbelmadrass i fronten. Alle priser er eks. mva.

Hengere med og uten bodel for varetransport, camping etc.

 

Disse hengerne er tilsvarende hestehengerne over, både med og uten bodel. Her trenger man for eksempel ikke baklem (om man da ikke skal bruke hengerne til for eksempel frakt av motorsykler, og får selvfølgelig fratrekk (fratrekk ca. kr. 12000), og man trenger heller ikke skillevegger for hestene. Dette er blant annet flotte hengere for næringsdrivende. 

 

Hengerne er også egnet til for eksempel camping. Modell 7210 vil gi god innvendig plass både med og uten slide-out. I tillegg har man et lasterom som kan brukes til sykler, motorsykler og annet utstyr man ønsker å ta med på ferie. 

 

Varehenger med isolert tak og vegger fra Homar kr. 320 000 (8 meter). Lengre henger kan fås mot tillegg. Alle priser er eks. mva.

 

Bilhengere
Varehenger 

Her er det mulig å få en del ekstrautstyr. For eksempel vinsj, aircondition og isolasjon i vegger og tak. Disse hengerne kan også bygges med bodel.

Annet

 

Pris på "rene" bohengere, andre hestehengere og spesialbygde hengere på forespørsel. Vi importerer også "vanlige" hengere med vanlig drag fra Exiss på forespørsel.

 

 

- Vi tar forbehold om endringer i valutakurser og spesifikasjoner. Alle priser er eks mva.
bottom of page