top of page

Pickup som kan trekke din svanehenger

 

Her er et godt utvalg Pickup merker og modeller godt egnet til kjøring med henger.

Det er mange forksjellige modeller men her er et utvalg av de mest egnende pickupene.

Klar for det meste. Hilux er laget for å løse de oppgavene andre biler ikke behersker. Takket være firehjulsdrift, stor bakkeklaring og en robust rammekonstruksjon tar den seg frem nær sagt overalt.

 

Komfort. Bak rattet i Hilux sitter du komfortabelt og kan bruke den avanserte teknologien til å finne frem og kjøre sikkert over alt. I dashbordet har du en Toyota Touch berøringsskjerm med multimediafunksjoner, kjøreinformasjon, satelittnavigasjon og monitor for ryggekamera.

 

Kvalitet. Hilux er ustoppelig og har muskler til å løse alle oppgavene du møter i arbeid, fritid og på eventyr.

I det du setter deg inn i Nye Isuzu D-Max skjønner du at Isuzu har satt en ny standard i Pick-Up segmentet. Med nytt og aggressivt design, høyt sikkerhetsnivå og tidenes  mest effektive motor i en Isuzu Pick-Up er det umulig å ikke bli betatt. Drivstoffgjerrig motor og finurlige detaljer lar deg kjøre bilen like komfortabelt på landeveien som  \på humpete grusveier. Du blir ikke bare betatt av designet, men også all teknologien  som ligger bak fasaden. Prøv den – du blir ikke skuffet!

Nissan Navara er en fleksibel femseter eller toseter varebil med alle moderne bekvemligheter. Sterkere, tøffere og mer solid enn noensinne, den er bygget for det store eventyre.

 

Helintegrert navigasjon med kommunikasjonssenter med lyd og bilde. 

NAVARA har den mest praktiske lasteplanstørrelsen i sin klasse 

med godt over en meter nytteplass mellom hjulbuene. Du kan slå ned lastelemmen for å forlenge lasteplanet. Nesten 2m for Double Cab og nesten 2,40m forKing Cab.

HELT NYE FORD RANGER

Årets internasjonale pick-up 2013

Med større lastekapasitet, mer krefter og bedre sikkerhet er den klar for enhver utfordring.

Helt nye Ford Ranger har gjennomgått nådeløse tester: i de mest krevende omgivelser, under ekstreme temperaturforhold og over det barskeste terrenget på kloden. Bilen har også blitt vurdert av de strengeste dommerne i verden, som har gitt den nye Ranger prisen som: International Pick-Up Award 2013. Disse ledende motor journalistene var enstemmig i deres valg, og ga Ranger mer poeng totalt enn summen til andre og tredjeplass på listen tilsammen. Derfor er den også klar til å takle så å si enhver utfordring du kan gi den. 

Nye Ranger er den første pickupen som har oppnådd 5 stjerner i den anerkjente Euro NCAP-testen. Komforten er også 5-stjerners, med et moderne interiør og integrert underholdningssystem.

Volkswagen Amarok er en mid-size pickup bygget av Volkswagen nyttekjøretøy (VWCV). Amarok serien kommer i 2-5 seter, kombinert med enten bakhjulsdrift eller 4MOTION firehjulstrekk, og er drevet av svært bensin eller Turbocharged Direct Injection (TDI) dieselmotorer.

 

 

 

INNOVASJON PÅ HØYDE MED DINE FORVENTNINGER

Med Renault Master innoverer Renault Trucks for å svare konkret på fagfolks behov i alle yrker: budbiltjeneste, byggebransjen, transport under kontrollert temperatur og transport av materiell. Master kan skryte av:

  • markedets beste tilbud av påbyggingslengder: fra 2 432 til 5 756 mm

  • et nyttelast på 2 529 kg*

  • et redusert forbruk på 9,21 liter/100 km*

  • en redusert svingradius på 6 m*

  • ESP* av siste generasjon som til tilpasser seg lasten i bilen

  • en stopplengde på 42,5 m ved 100 km/t

Nye Daily 2014: To kjøretøy i ett for best resultat

En helt ny kjøretøyserie med en av de beste løsningene i sin kategori når det gjelder last-produktivitet, som er best i klassen når det gjelder lastevolum og overbevisende kapasitet, komfort og har kjøreegenskaper som en personbil og like bra interiør. I tillegg kommer ytterligere forbedringer når det gjelder drivstoffeffektivitet.

1/2

Please reload

bottom of page